Welcome to !

Suceava University
Cisco Academy

 

     Modules
· Home
· Informatii
· Search

     Academia Locala
Curs Demo New!
Inscriere
Curriculum
Regulament
Intrebari frecvente
Success Stories

     Academy awards
10 Years of Service

     Links
NetAcad.com
Cisco.NetAcad.net
NetAcad Advantage
Academy NetSpace

Success Stories
Povesti de succes ale absolventilor nostriIn cele ce urmeaza va prezentam cateva din impresiile celor care au terminat cursurile Academiei Locale Suceava, celor care au dat examenul final CCNA sau care au gasit un job mai bun in urma instruirii si experientei dobandite.


Auzisem de “cursurile Cisco” in anul 2 de facultate de la colegii mai mari care il recomandau ca pe un lucru absolut necesar pentru cariera ta. Drept urmare, in anul 3 m-am inscris in semestrul I.
Nivelul detaliat de prezentare a informatiei m-a motivat sa termin cursurile cat mai repede. Am parcurs fiecare capitol cu maxima seriozitate si am dat toate examenele de capitol fara a trisa. De fiecare data mi-am revizuit greselile si am insistat acolo unde am considerat ca am lacune.
M-au ajutat foarte mult simulatoarele precum si diversele informatii de pe Internet.
Examenul final l-am luat din prima incercare cu 949 puncte. Stiam ca va fi greu si am alocat 4 zile pentru recapitularea cursurilor si exercitii practice. In final a meritat... Acum lucrez pt cel mai mare provider de echipamente IT din lume si interactionez zilnic cu ingineri din companii aflate in Fortune Top 500. (22 martie 2010)
Angel IcuscaNetwork Automation Technical Consultant (Hewlett Packard)


Am dat CCNA-ul si l-am luat, cu 875 din 1000. Am avut 56 de intrebari, trebuia sa fac un minim de 849 de puncte in doua ore. A fost mai dificil decat ma asteptam, mult mai dificil decat examenul pentru voucher. Unele intrebari au fost formulate incurcat, am avut chiar o intrebare cu mai multe raspunsuri corecte si trebuia sa aleg doar unul! Am avut simulari usoare, una de OSPF, una de VLAN si una de Frame-Relay. Am avut foarte multe intrebari despre Frame-Relay si ISDN. Timpul a fost cam la limita, mai aveam 15 minute si expira. Acum, daca ar trebui sa mai dau o data examenul, as aprofunda partea de VLAN/VTP si as "toci" putin mai mult teoria de la FrameRelay. (8 iunie 2006)
Gbriel CITRON, inginer de sistem la Romtelecom Suceava
activitate principala - sysadmin Linux/Windows
activitate secundara - admin LAN/WAN Suceava.


Copyright © by Suceava University Cisco Academy Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2006-06-08 (9497 citiri)

[ Go Back ]
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2002 by PHP-Nuke Powered Site
You can syndicate our news using the file backend.php or ultramode.txt
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.09 Seconds